Bisikan Hati
Wednesday, 28 November 2012 | 07:35 | 0 ukhwah terjalinBismillah,

SAHABATku,
Andai sahaja kalian tahu,
Sy sangat berharap untuk ke syurgaNya bersama kalian..

Sungguh HATI sy berombak kncang persis kaca-kaca brtaburan ke lantai apbila sy trjumpa dan trbaca surat CINTA milikNya ini.bgitu menusuk jiwa yg kecil bukan?


" Teman-teman karib pada hari itu (kiamat) saling bermusuhan satu sama lain kecuali mereka yang bertakwa." (43:67)


" Sungguh, hari keputusan ( hari kiamat) adalah waktu yang dijanjikan bagi mereka semuanya, (iaitu) pada hari (ketika) seorang teman sama sekali tidak dapat memberi manfaat kepada teman lainnya, dan mereka tidak akan mendapat pertolongan, kecuali orang yang diberi rahmat Allah. Sungguh dia Maha Perkasa,Maha Penyayang."(44: 40-42)


Sy sama sekali x mahu berpisah dgn kalian dengan cara seperti ini. sejujurnya sy x sanggup mnjadi musuh ssama kite pd suatu hari nnti. saling bnci-mmbenci antara 1 sama lain. .Seandainya kalian mndengar melodi bisikan hati yg mngalir sendu ini, pasti kalian turut merasainya sama.
perlahan-lahan.. biar ia tusup hingga ke sukma.
setulusnya.
sebenar-benarnya.
Dgrkanlah~
Fahamilah~

Alangkah indahnya jika kita dpt brsama2 brpimpinn tgn menuju redhaNya. Lagi indah, jika kite berpimpin tangan menuju ke syurgaNya.
Kalian berhak membenci sy.
kalian berhak menghalangi sy.
kalian brhak memulau sy..
Seandainya kalian mnganggap diri ini masih
SAHABAT, TEMAN ataupun KAWAN.
pimpinlah sy,
nasihatilah sy,
bntulah sy,
kerna kalian
merupakan
SAHABATku,

ANDAI KALIAN TAHU, tiada lain yang aku harapkan.. aku buat semua ini cuma kerana aku SAYANG KALIAN KERANA ALLAH ♥Luahan jiwa : Wan Nur ShafiqahOlder Post |